Združenje trgovskih agentov Slovenije ARRA

Novice


Arhiv: VABILO- MEET4BUSINESS-AGRA 2023

Mednarodno združenje agentov ARAA (Adriatic Regional Agents Association) pri Podjetniško trgovski zbornici - GZS v soorganizaciji z Regionalna razvojno agencijo za Podravje - Maribor in Enterprise Europe Network ter Pomurskim sejemom d.o.o. VABI na mednarodno poslovno srečanje MEET4BUSINESS - AGRA 2023, ki bo potekalo 30. avgusta 2023, v živo na sejmišču v Gornji Radgoni in 31. avgusta 2023, preko spleta v sklopu 61. Mednarodnega KMETIJSKO-ŽIVILSKEGA sejma AGRA v Gornji Radgoni.

Arhiv: Certifikat za zaščito blagovne znamke Mednarodnega združenja ARAA (Adriatic Regioanl Agents Association) in podaljšanje potrdila za izvajanje mednarodnega izobraževanja za poklic Trgovskega agenta

Certifikat za zaščito blagovne znamke Mednarodnega združenja ARAA (Adriatic Regioanl Agents Association), ki deluje pod okriljem Podjetniško trgovske zbornice pri GZS, in podaljšanje potrdila za izvajanje mednarodnega izobraževanja za poklic Trgovskega agenta z možnostjo pridobitve Certifikata strokovne kvalifikacije.

Arhiv: Podjetje s sedežem v Veliki Britaniji išče zastopnika za trženje platforme za naročanje napitkov, sladoledov in sladic.

Podjetje s sedežem v Veliki Britaniji išče zastopnika za Slovenijo, Hrvaško, Srbijo, Bosno, za trženje platforme, ki ponuja možnost naročanje napitkov, sladoledov in ostalih sladic.

Arhiv: Madžarski proizvajalec in distributer pnevmatskih delov - HAFNER Pneumatik Kramer KG, išče poslovne partnerje v Sloveniji za možnost sodelovanja.

Madžarski proizvajalec in distributer pnevmatskih delov ( ventilov, cilindrov...) HAFNER Pneumatik Kramer KG, išče poslovne partnerje v Sloveniji za možnost sodelovanja.

Arhiv: Išče se prodajni zastopnik (agent) za italijanski trg za prodajo prehranskih dodatkov in izdelkov za veterinarski kanal.

V podjetju BTL marketing d.o.o. iščejo prodajnega zastopnika (agenta) za italijanski trg za prodajo prehranskih dodatkov in izdelkov za veterinarski kanal, specializirane trgovine za male/velike živali, agrarije,...)

Arhiv: Hrvaški proizvajalec modni oblačil išče zastopnike in agente za trženje njihovih blagovnih znamk.

Vas zanima trženje modnih blagovnih znamk oblačil. Hrvaški proizvajalec išče agente in distributerje za trženje v Sloveniji.

Arhiv: Italijanski proizvajalec zelenjavnih in morskih konzerv v olju in kumaricah išče distributerje in agente

Italijanski proizvajalec zelenjavnih in morskih konzerv v olju in kumaricah išče distributerje in agente

Arhiv: Vabilo na poslovni dogodek China Brand Fair 2020

Vabimo vas, da se udeležite poslovne konference in B2B srečanj v okviru poslovnega dogodka China Brand Fair 2020.