Združenje trgovskih agentov Slovenije ARRA

Novice


Arhiv: Želite zastopati in tržiti proizvajalca lepotnih kozmetičnih preparatov?

Bi želeli zastopati in tržiti znanega proizvajalca lepotilnih kozmetičnih preparatov? Britansko madžarsko podjetje, proizvajalec lepotilnih kozmetičnih izdelkov išče kontakte v Sloveniji za zastopanje in trženje njihovih izdelkov.

Arhiv: PRENOVA IUCAB B2B PLATFORME ZA REGISTRIRANE IUCAB TRGOVSKE AGENTE

IUCAB bo prenovil B2B SPLETNO PLATFORMO namenjeno trgovskim agentom.

Arhiv: Trgovski agent za olja in maziva

Proizvajalec maziv in olj za uporabo v industriji, avtomobilskih olj in olj za plovila, išče trgovskega agenta/distributerja za slovenski in hrvaški trg.

Arhiv: Povpraševanje proizvajalca tekstilnih izdelkov za dekoracijo doma

Indijski proizvajalec tekstilnih izdelkov za dekoracijo doma (prevleke za blazine, ročni izdelki z antičnimi vzorci) išče trgovskega agenta za območje Slovenije.

Arhiv: Zbiramo predloge za prejemnika nagrade »George Hayward Award 2017

V izboru nagrajenca za odličnost pri opravljanju dela trgovskega agenta lahko kandidirate za prejemnika nagrade George Hayward Award.

Arhiv: Brezplačen obisk sejma Sourcing Taiwan 2017

Tajvanska organizatorja sejma, Urad za zunanjo trgovino in Svet za razvoj zunanje trgovine, kvalificiranim potencialnim kupcem tajvanskih proizvodov v celoti krijeta stroške poti in namestitve ter organizirata selekcionirana b2b srečanja s tajvanskimi podjetji.

Arhiv: Ponudba sirov za slovenski trg

Španski proizvajalec sirov iz ovčjega mleka, visoke kakovosti, išče trgovske agente za slovenski trg. Sire proizvajajo po tradicionalnih recepturah, ki zagotavljajo visoko kvaliteto in odličen okus njihovim izdelkom. Njihovi izdelki so prejeli številna nacionalna in mednarodna priznanja.

Arhiv: Prost vstop na sejem pohištva in notranje opreme imm Cologne 2017

V času od 16. do 22. januarja 2017 bo potekal sejem pohištva in notranje opreme imm Cologne 2017. Članom Združenja trgovskih agentov pri GZS-Podjetniško trgovski zbornici omogočamo, da se sejma udeležite brezplačno. Ob tej priložnosti vam Nemško združenje trgovskih agentov CDH (Centralvereinigung Deutscher Wirtschaftsverbände für Handelsvermittlung und Vertrieb) nudi tudi možnost, da razdelijo vaše promocijske materiale in vam priskrbijo informacije o ponudbah.

Arhiv: Povpraševanje po trgovskem agentu za ženska oblačila

Tekstilno podjetje s Cipra, ki je specializirano za oblikovanje in šivanje ženskih oblačil išče trgovskega agenta za Slovenijo, z izkušnjami s tovrstnimi izdelki in poznavanjem trgovcev z ženskimi oblačili. Podjetje je s svojo blagovno znamko prisotno v osmih evropskih državah.

Arhiv: Priložnost za trgovske agente z eteričnimi olji

Destilarna s Šri Lanke išče trgovskega agenta iz Evrope za eterična olja (cimetovo olje, olje muškatnega oreščka, olje poprove mete), ki jih proizvajajo iz sestavin lokalne pridelave.