Združenje trgovskih agentov Slovenije

Novice


Arhiv: PRENOVA IUCAB B2B PLATFORME ZA REGISTRIRANE IUCAB TRGOVSKE AGENTE

Obstoječa platforma je sestavljena iz 12 regionalnih platform, ki pokrivajo več kot 20 držav in obsegajo skupno 14.000 registriranih trgovskih agentov. B2B platforma podpira proizvajalce in dobavitelje iz celega sveta, pri iskanju ustreznih agentov in obratno. Trgovski agenti so o novih ponudbah proizvajalcev obveščeni s takojšnjim email sporočilom.

Nova platforma bo prinesla nova orodja, s pomočjo katerih boste trgovski agenti dobili možnost večje prepoznavnosti na spletu. Na platformi si boste lahko vzpostavili javni profil ter si s tem zagotovili boljšo »on-line« prisotnost. To bo še posebej odlična priložnost za vse tiste agente, ki nimajo izdelanih svojih spletnih strani.

Trgovski agenti, ki ste registrirani pri IUCAB, boste lahko preko IUCAB B2B platforme predstavljali svoje ponudbe ter ažurno objavljali vse novosti. Profili bodo optimizirani tudi za spletne iskalnike (SEO – search engines). S tem boste agenti bolje (višje) uvrščeni na spletnih iskalnikih ter s tem bolje, lažje in hitreje dostopni na spletu. Profile na prenovljeni B2B platformi bo mogoče povezati tudi s profili agenta na ostalih spletnih in socialnih omrežjih (spletne strani, LinkedIn, Facebook in Instagram).

 KORAKI VZPOSTAVITVE PRENOVLJENE B2B PLATFORME:

Vsi registrirani trgovski agenti pri IUCAB, boste s strani ponudnika B2B platforme (podjetje Increon), najkasneje do 13.12.2019 prejeli elektronsko sporočilo, v katerem vam bo podrobno predstavljena prenovljena platforma. Povabljeni boste k vzpostavitvi vaših profilov. Prejeli boste tudi priročnik z navodili za uspešno kreiranje profila. Izboljšav za povečanje učinkovitosti uporabe platforme bo še več: 22.1.2020 bo organiziran WEBINAR, na katerem bodo prav tako podrobno predstavljene vse značilnosti prenovljene platforme.

 Prenovljena verzija platforme bo vzpostavljena v začetku februarja 2020.

Fotogalerija