Združenje trgovskih agentov Slovenije

Novice


Arhiv: PRENOVA IUCAB B2B PLATFORME ZA REGISTRIRANE IUCAB TRGOVSKE AGENTE

IUCAB bo prenovil B2B SPLETNO PLATFORMO namenjeno trgovskim agentom.

Arhiv: Povpraševanje: Trgovski agent za Wood Belt

Slovensko podjetje je inovativni proizvajalec izdelka Wood Belt – pasu za hlače, pri katerem sta sponka in trn v celoti izdelana iz lesa. Wood Belt pas brez kovinskih delov omogoča opravo varnostnega pregleda na letališču brez snemanja in je primeren za vse, ki so alergični na kovine in zlitine. Podjetje išče zainteresirane agente za prodajo izdelka v Sloveniji in tujini.

Arhiv: Trgovski agent za olja in maziva

Proizvajalec maziv in olj za uporabo v industriji, avtomobilskih olj in olj za plovila, išče trgovskega agenta/distributerja za slovenski in hrvaški trg.

Arhiv:  Certifikat za izobraževanje trgovskih agentov po IUCAB standardih

Arhiv: Certifikat za izobraževanje trgovskih agentov po IUCAB standardih

Združenje trgovskih agentov, ki deluje v okviru GZS Podjetniško trgovske zbornice, je v okviru 66. Delegates Meeting (Valencia, Španija) združenja trgovskih agentov IUCAB, ki ima tradicijo že od leta 1953, prejelo Certifikat za izobraževanje trgovskih agentov po IUCAB standardih. Certifikat sta 31. maja 2019 prevzeli direktorica PTZ, mag. Vida Kožar in predsednica ZTAS, ga. Damjana Sever (BTL Marketing, d.o.o.).

Arhiv: Usposabljanje za trgovskega agenta - GZS PTZ - CPU -ugodnejši pogoji za člane

Usposabljanje za trgovskega agenta je usklajeno s programom usposabljanja mednarodnega združenja trgovskih agentov IUCAB, katerega član je tudi Združenje trgovskih agentov Slovenije (ZTAS), ki deluje v okviru GZS Podjetniško trgovske zbornice. Več o programu najdete na spletni strani Centra za poslovno usposabljanje (CPU). Kaj pridobite? - Mednarodni certifikat - Poznavanje mednarodnega okolja - Vključitev v seznam agentov in priložnost za nove posle - Višanje standardov področja mednarodnih zastopstev - Boljše informacije o mednarodnem povpraševanju - Prednost pri izboru pri principalih

Arhiv: Povpraševanje - trgovski zastopnik za otroška oblačila

Bulgarsko podjetje, ki proizvaja oblačila za otroke igrivih barv, z asimetričnimi deli in igrivimi odtisi. Podjetje išče trgovskega zastopnika, ki bi predstavljal njihovo blagovno znamko v Sloveniji.

Arhiv: Brezplačno na sejem IMM Cologne

Arhiv: Brezplačno na sejem IMM Cologne

Vabljeni na sejem pohištva in notranje opreme imm Cologne 2018, ki bo potekal v času od 15. do 21. januarja 2018. Preko mednarodnega združenja trgovskih agentov IUCAB vam nudimo priložnost, da se sejma udeležite brezplačno. Ob tej priložnosti Nemško združenje trgovskih agentov CDH našim članom nudi tudi možnost, da razdeli vaše promocijske materiale in vam priskrbi informacije o ponudbah podjetij, ki iščejo trgovske agente.

Arhiv: Povpraševanje proizvajalca tekstilnih izdelkov za dekoracijo doma

Indijski proizvajalec tekstilnih izdelkov za dekoracijo doma (prevleke za blazine, ročni izdelki z antičnimi vzorci) išče trgovskega agenta za območje Slovenije.

Arhiv: Zbiramo predloge k planu dela Tržnega inšpektorata RS

Tržni inšpektorat RS želi v plan dela za prihodnje leto vključiti področja, ki jih podjetniki zaznavate kot najbolj problematična v svojih okoljih in dejavnosti. Z namenom, da nadzor usmerimo na ta področja vas vabimo, da nam svoje predloge pošljete na naslov: ptz@gzs.si najkasneje do srede 11.10.2017. Zbrane predloge bomo z utemeljitvami, v imenu in interesu članov, poslali Tržnemu inšpektoratu RS.

Arhiv: Iskanje poslovnih partnerjev/trgovskih zastopnikov med Avstrijo in Slovenijo

Gospodarski oddelek Avstrijskega Veleposlaništva je v okviru MOS v Celju organiziral prireditev Uspešno v Sloveniji. Na dogodku so avstrijska in slovenska podjetja informirali o iskanju poslovnih partnerjev/trgovinskih zastopnikov. Na dogodku so podali nekaj pravnih in praktičnih nasvetov, kako je to področje urejeno v Sloveniji, predstavili pa so tudi druge zanimive informacije iz prakse. na dogodku so izvedli tudi B2B srečanja med zainteresiranimi predstavniki podjetij.