Združenje trgovskih agentov Slovenije

Novice


Arhiv: Zbiramo predloge za prejemnika nagrade »George Hayward Award 2017

V izboru nagrajenca za odličnost pri opravljanju dela trgovskega agenta lahko kandidirate za prejemnika nagrade George Hayward Award.

Arhiv: Brezplačen obisk sejma Sourcing Taiwan 2017

Tajvanska organizatorja sejma, Urad za zunanjo trgovino in Svet za razvoj zunanje trgovine, kvalificiranim potencialnim kupcem tajvanskih proizvodov v celoti krijeta stroške poti in namestitve ter organizirata selekcionirana b2b srečanja s tajvanskimi podjetji.

Arhiv: Ponudba sirov za slovenski trg

Španski proizvajalec sirov iz ovčjega mleka, visoke kakovosti, išče trgovske agente za slovenski trg. Sire proizvajajo po tradicionalnih recepturah, ki zagotavljajo visoko kvaliteto in odličen okus njihovim izdelkom. Njihovi izdelki so prejeli številna nacionalna in mednarodna priznanja.

Arhiv: Prost vstop na sejem pohištva in notranje opreme imm Cologne 2017

V času od 16. do 22. januarja 2017 bo potekal sejem pohištva in notranje opreme imm Cologne 2017. Članom Združenja trgovskih agentov pri GZS-Podjetniško trgovski zbornici omogočamo, da se sejma udeležite brezplačno. Ob tej priložnosti vam Nemško združenje trgovskih agentov CDH (Centralvereinigung Deutscher Wirtschaftsverbände für Handelsvermittlung und Vertrieb) nudi tudi možnost, da razdelijo vaše promocijske materiale in vam priskrbijo informacije o ponudbah.

Arhiv: Povpraševanje po trgovskem agentu za ženska oblačila

Tekstilno podjetje s Cipra, ki je specializirano za oblikovanje in šivanje ženskih oblačil išče trgovskega agenta za Slovenijo, z izkušnjami s tovrstnimi izdelki in poznavanjem trgovcev z ženskimi oblačili. Podjetje je s svojo blagovno znamko prisotno v osmih evropskih državah.

Arhiv: Priložnost za trgovske agente z eteričnimi olji

Destilarna s Šri Lanke išče trgovskega agenta iz Evrope za eterična olja (cimetovo olje, olje muškatnega oreščka, olje poprove mete), ki jih proizvajajo iz sestavin lokalne pridelave.

Arhiv: Ponudba za proizvajalce lesenih in plastičnih karnis ter obročkov, kaveljčkov in sponk za pritrjevanje zaves

Nemško podjetje išče proizvajalce lesenih in plastičnih karnis ter obročkov, kaveljčkov in sponk za pritrjevanje zaves. Podjetje naroča izdelavo proizvodov za njihovo lastno blagovno znamko. Tako kupljene proizvode distribuirajo po celotni mreži trgovin v Evropi.

Arhiv: Povpraševanje po trgovskem agentu za nudenje celovitih rešitev na področju označevanja in sledljivosti v proizvodnji in logistiki

Podjetje iz Slovenije išče agenta -prodajnega zastopnika za nudenje celovitih rešitev na področju označevanja in sledljivosti v proizvodnji in logistiki ter sledenja premičnin.

Arhiv: Trgovski agent za avtomatske pakirne naprave

Trgovskega agenta išče Italijansko podjetje, specializirano za prenovo avtomatskih pakirnih naprav (za hrano, pijače, slaščice…)

Arhiv: Povpraševanje po trgovskem agentu za kozmetične izdelke

Proizvajalec kozmetičnih izdelkov iz Turčije išče trgovskega agenta za izdelke iz svojega proizvodnega programa.