Združenje trgovskih agentov Slovenije

Novice


Arhiv: Svetovalne storitve podjetjem, ki želijo vstopiti na makedonski trg

Makedonsko podjetje nudi svetovalne storitve podjetjem, ki vstopajo na Makedonski trg. S skupino pravnikov, finančnih in ekonomskih strokovnjakov ponujajo hitre in praktične storitve. Nudijo pomoč pri ustanavljanju podjetij, pripravljajo različne analize trga za vlagatelje, pripravi pogodb, zaščiti znamk in intelektualne lastnine.

Arhiv: S srečanja trgovskih agentov in proizvodnih podjetij v Malagi

V času od 18.5. do 20.5.2016 je v španski Malagi potekalo dvodnevno srečanje članov mednarodnega združenja trgovskih agentov IUCAB (International United Commercial Agents and Brokers ), ki združuje nacionalna združenja 15-ih evropskih držav; Avstrija, Nemčija, Francija, Španija, Ciper, Nizozemska, Finska, Danska, Norveška, Velika Britanija in Irska, Grčija, Italija in Švedska. Vzporedno ob letnem srečanju delegatov IUCAB so bila organizirana B2B srečanja med proizvajalci, ki iščejo trgovske agente za posamezne produkte/storitve in trgovskimi agenti. Organizatorji srečanja so strnili dogajanje in vtise udeležencev v poročilu.

Arhiv: Obveznosti podjetij glede reševanja potrošniških sporov po 15. maju 2016

15. maja 2016 se izteče prehodno obdobje v katerem morajo podjetja uskladiti reševanje sporov s strankami z določbami novega Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Arhiv: B2B sečanja na sejmu MEDICAL 14. aprila

Veleposlaništvo Češke republike v Ljubljani in Pomurski sejem Vas vabita na B2B POSLOVNO SREČANJE s češkimi proizvajalci medicinske opreme DATUM: 14. april 2016 URA: 14:30 KRAJ: Dvorana 1, Pomurski sejem d.d., Cesta na stadion 2, Gornja Radgona

Arhiv: TRŽNE ANALIZE ZA ČLANE GZS PTZ