Združenje trgovskih agentov Slovenije ARRA

Novice


Arhiv: Povpraševanje proizvajalca tekstilnih izdelkov za dekoracijo doma

Indijski proizvajalec tekstilnih izdelkov za dekoracijo doma (prevleke za blazine, ročni izdelki z antičnimi vzorci) išče trgovskega agenta za območje Slovenije.

Arhiv: Zbiramo predloge k planu dela Tržnega inšpektorata RS

Tržni inšpektorat RS želi v plan dela za prihodnje leto vključiti področja, ki jih podjetniki zaznavate kot najbolj problematična v svojih okoljih in dejavnosti. Z namenom, da nadzor usmerimo na ta področja vas vabimo, da nam svoje predloge pošljete na naslov: ptz@gzs.si najkasneje do srede 11.10.2017. Zbrane predloge bomo z utemeljitvami, v imenu in interesu članov, poslali Tržnemu inšpektoratu RS.

Arhiv: Iskanje poslovnih partnerjev/trgovskih zastopnikov med Avstrijo in Slovenijo

Gospodarski oddelek Avstrijskega Veleposlaništva je v okviru MOS v Celju organiziral prireditev Uspešno v Sloveniji. Na dogodku so avstrijska in slovenska podjetja informirali o iskanju poslovnih partnerjev/trgovinskih zastopnikov. Na dogodku so podali nekaj pravnih in praktičnih nasvetov, kako je to področje urejeno v Sloveniji, predstavili pa so tudi druge zanimive informacije iz prakse. na dogodku so izvedli tudi B2B srečanja med zainteresiranimi predstavniki podjetij.

Arhiv: Zbiramo predloge za prejemnika nagrade »George Hayward Award 2017

V izboru nagrajenca za odličnost pri opravljanju dela trgovskega agenta lahko kandidirate za prejemnika nagrade George Hayward Award.

Arhiv: Brezplačen obisk sejma Sourcing Taiwan 2017

Tajvanska organizatorja sejma, Urad za zunanjo trgovino in Svet za razvoj zunanje trgovine, kvalificiranim potencialnim kupcem tajvanskih proizvodov v celoti krijeta stroške poti in namestitve ter organizirata selekcionirana b2b srečanja s tajvanskimi podjetji.

Arhiv: Ponudba sirov za slovenski trg

Španski proizvajalec sirov iz ovčjega mleka, visoke kakovosti, išče trgovske agente za slovenski trg. Sire proizvajajo po tradicionalnih recepturah, ki zagotavljajo visoko kvaliteto in odličen okus njihovim izdelkom. Njihovi izdelki so prejeli številna nacionalna in mednarodna priznanja.

Arhiv: Prost vstop na sejem pohištva in notranje opreme imm Cologne 2017

V času od 16. do 22. januarja 2017 bo potekal sejem pohištva in notranje opreme imm Cologne 2017. Članom Združenja trgovskih agentov pri GZS-Podjetniško trgovski zbornici omogočamo, da se sejma udeležite brezplačno. Ob tej priložnosti vam Nemško združenje trgovskih agentov CDH (Centralvereinigung Deutscher Wirtschaftsverbände für Handelsvermittlung und Vertrieb) nudi tudi možnost, da razdelijo vaše promocijske materiale in vam priskrbijo informacije o ponudbah.

Arhiv: Povpraševanje po trgovskem agentu za ženska oblačila

Tekstilno podjetje s Cipra, ki je specializirano za oblikovanje in šivanje ženskih oblačil išče trgovskega agenta za Slovenijo, z izkušnjami s tovrstnimi izdelki in poznavanjem trgovcev z ženskimi oblačili. Podjetje je s svojo blagovno znamko prisotno v osmih evropskih državah.

Arhiv: Priložnost za trgovske agente z eteričnimi olji

Destilarna s Šri Lanke išče trgovskega agenta iz Evrope za eterična olja (cimetovo olje, olje muškatnega oreščka, olje poprove mete), ki jih proizvajajo iz sestavin lokalne pridelave.

Arhiv: Ponudba za proizvajalce lesenih in plastičnih karnis ter obročkov, kaveljčkov in sponk za pritrjevanje zaves

Nemško podjetje išče proizvajalce lesenih in plastičnih karnis ter obročkov, kaveljčkov in sponk za pritrjevanje zaves. Podjetje naroča izdelavo proizvodov za njihovo lastno blagovno znamko. Tako kupljene proizvode distribuirajo po celotni mreži trgovin v Evropi.