Združenje trgovskih agentov Slovenije

Novice


Arhiv: Ponudba za proizvajalce lesenih in plastičnih karnis ter obročkov, kaveljčkov in sponk za pritrjevanje zaves

Nemško podjetje išče proizvajalce lesenih in plastičnih karnis ter obročkov, kaveljčkov in sponk za pritrjevanje zaves. Podjetje naroča izdelavo proizvodov za njihovo lastno blagovno znamko. Tako kupljene proizvode distribuirajo po celotni mreži trgovin v Evropi.

Arhiv: Povpraševanje po trgovskem agentu za nudenje celovitih rešitev na področju označevanja in sledljivosti v proizvodnji in logistiki

Podjetje iz Slovenije išče agenta -prodajnega zastopnika za nudenje celovitih rešitev na področju označevanja in sledljivosti v proizvodnji in logistiki ter sledenja premičnin.

Arhiv: Trgovski agent za avtomatske pakirne naprave

Trgovskega agenta išče Italijansko podjetje, specializirano za prenovo avtomatskih pakirnih naprav (za hrano, pijače, slaščice…)

Arhiv: Povpraševanje po trgovskem agentu za kozmetične izdelke

Proizvajalec kozmetičnih izdelkov iz Turčije išče trgovskega agenta za izdelke iz svojega proizvodnega programa.

Arhiv: Agent za otroška oblačila

Arhiv: Agent za slikarska platna

Hrvaško podjetje išče agenta oziroma podjetje, ki je zainteresirano za prodajo slikarskih platen na območju Slovenije in drugih držav. Ponujajo nov inovativni proizvod namenjen profesionalnim slikarjem.

Arhiv: Svetovalne storitve podjetjem, ki želijo vstopiti na makedonski trg

Makedonsko podjetje nudi svetovalne storitve podjetjem, ki vstopajo na Makedonski trg. S skupino pravnikov, finančnih in ekonomskih strokovnjakov ponujajo hitre in praktične storitve. Nudijo pomoč pri ustanavljanju podjetij, pripravljajo različne analize trga za vlagatelje, pripravi pogodb, zaščiti znamk in intelektualne lastnine.

Arhiv: S srečanja trgovskih agentov in proizvodnih podjetij v Malagi

V času od 18.5. do 20.5.2016 je v španski Malagi potekalo dvodnevno srečanje članov mednarodnega združenja trgovskih agentov IUCAB (International United Commercial Agents and Brokers ), ki združuje nacionalna združenja 15-ih evropskih držav; Avstrija, Nemčija, Francija, Španija, Ciper, Nizozemska, Finska, Danska, Norveška, Velika Britanija in Irska, Grčija, Italija in Švedska. Vzporedno ob letnem srečanju delegatov IUCAB so bila organizirana B2B srečanja med proizvajalci, ki iščejo trgovske agente za posamezne produkte/storitve in trgovskimi agenti. Organizatorji srečanja so strnili dogajanje in vtise udeležencev v poročilu.

Arhiv: Obveznosti podjetij glede reševanja potrošniških sporov po 15. maju 2016

15. maja 2016 se izteče prehodno obdobje v katerem morajo podjetja uskladiti reševanje sporov s strankami z določbami novega Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.

Arhiv: B2B sečanja na sejmu MEDICAL 14. aprila

Veleposlaništvo Češke republike v Ljubljani in Pomurski sejem Vas vabita na B2B POSLOVNO SREČANJE s češkimi proizvajalci medicinske opreme DATUM: 14. april 2016 URA: 14:30 KRAJ: Dvorana 1, Pomurski sejem d.d., Cesta na stadion 2, Gornja Radgona