Združenje trgovskih agentov Slovenije

Novice


Arhiv: Zbiramo predloge za prejemnika nagrade »George Hayward Award 2017

Obveščamo vas, da je mednarodno združenje trgovskih agentov IUCAB pričelo z zbiranjem predlogov za prejemnika nagrade »George Hayward Award 2017«. Zmagovalec osmega natečaja za prejemnika nagrade bo razglašen na letnem srečanju delegatov IUCAB, ki bo potekal 25. in 26. maja 2017 v Helsinkih.

Tudi Združenje trgovskih agentov Slovenije želi predlagati svojega kandidata za prejemnika nagrade George Hayward Award. S tem namenom Vas vabimo, da kandidirate za prejem letošnje nagrade. Na izboru lahko kandidirajo trgovski agenti iz različnih držav, ki so v preteklosti izkazali odličnost pri opravljanju svojega dela. Za prijavo je potrebno izpolniti obrazec (v angleškem jeziku), v katerem čim bolj izčrpno opišite svoje izkušnje in dosežke svojega dela.

Med prejetimi prijavami bo Izvršilni odbor združenja trgovskih agentov Slovenije izbral kandidata, katerega rezultati bodo izkazali boljše dosežke pri opravljanju dejavnosti in ga bo predlagal v izbor pri mednarodnem združenju trgovskih agentov IUCAB. Kandidat za prejem nagrade George Hayward Award mora biti član nacionalnega združenja, ki ga predlaga za prejem nagrade. Izvršilni odbor IUCAB bo proučil priporočila in utemeljitve nacionalnih združenj, ki bodo predlagala svoje kandidate in izmed prejetih predlogov izbral prejemnika nagrade.

Prestižno nagrado George Hayward Award, je leta 2014 prejelo slovensko podjetje IDentiks kartični sistemi d.o.o.

V želji, da Izvršilni odbor Združenja trgovskih agentov Slovenije tudi letos pravočasno izoblikuje predlog za nominacijo slovenskega podjetja vas prosimo, da svoje kandidature pošljete najkasneje do 17. februarja 2017, na naslov ptz@gzs.si ali po pošti na naslov: GZS-PTZ, Združenje trgovskih agentov Slovenije, Dimičeva 13, 1000 Ljubljana.

Fotogalerija