Združenje trgovskih agentov Slovenije ARRA

Novice


Arhiv: Priložnost za vzpostavitev novih poslovnih stikov - Mednarodno srečanje s trgovinskih agentov v ŠPANIJI

Podjetja, ki iščejo vstop ali širitev poslovanja preko zastopnikov in agentov na tuje trge vabimo, da se udeležijo mednarodnega dogodka Networking Málaga 2016, ki bo potekal med 19. in 21. majem 2016 v Španiji.

V Malagi bo potekalo dvodnevno srečanje članov mednarodnega združenja trgovskih agentov IUCAB (International United Commercial Agents and Brokers ), ki združuje nacionalna združenja 15-ih evropskih držav; Avstrija, Nemčija, Francija, Španija, Ciper, Nizozemska, Finska, Danska, Norveška, Velika Britanija in Irska, Grčija, Italija in Švedska.

Vzporedno ob letnem srečanju delegatov IUCAB bodo izvedena B2B srečanja med proizvajalci, ki iščejo trgovske agente za posamezne produkte/storitve in trgovskimi agenti.

Organizatorji vabijo tako proizvodna podjetja, kot tudi trgovske agente, da se srečanja udeležijo in izkoristijo priložnost za navezavo novih poslovnih stikov.

Center za mednarodno sodelovanje pri GZS in Podjetniško trgovska zbornica pri GZS, vabita vsa podjetja,  k skupni udeležbi podjetij na dogodku.  Prijave podjetij zbiramo do 14. aprila 2016.

Več o dogodku


Fotogalerija