Združenje trgovskih agentov Slovenije ARRA

Novice


Arhiv: Zbor trgovskih agentov in proizvodnih podjetij

Vabimo Vas, da se nam pridružite na letnem zboru članov Združenja trgovskih agentov Slovenije (ZTAS), ki bo v ponedeljek 16. novembra 2015 ob 13.00 uri v dvorani G, Gospodarske zbornice Slovenije.

 

V izogib pravnim zapletom, ki se lahko pojavijo v domači in mednarodni trgovini, bomo udeležencem letošnjega zbora Trgovskih agentov Slovenije predstavili Trgovinske klavzule Incoterms 2010, ki so v poslovni praksi trdno zasidrane kot splošno sprejeti in mednarodno priznani pogodbeni standard. Tudi slovenska podjetja ste del svetovne poslovne skupnosti in dobro poznavanje vsebine pravil Incoterms ter prednosti, ki jih prinaša vključitev posamezne klavzule v prodajno pogodbo, je bistvenega pomena za uspešno poslovanje.

Na letnem zboru bomo v okviru projekta »SKUPAJ – gradniki zdravja« predstavili obveznosti, ki jih podjetjem nalaga Zakon o varnosti in zdravju pri delu, možnosti, ki se jih lahko poslužite, da v podjetju zadostite tem zahtevam ter posebnosti, ki veljajo za samozaposlene in delodajalce z do 10 zaposlenimi.

Udeležencem bomo predstavili tudi prednosti, ki jih imate člani iz naslova članstva tudi v mednarodnem združenju IUCAB, s pozitivno izkušnjo pri reševanju pravnega problema ene od naših članic.


Dnevni red in prijava

Fotogalerija