Združenje trgovskih agentov Slovenije ARRA

Novice


Arhiv: Srečanje trgovskih agentov s podjetji iz Avstrije

Iz Avstrije prihajajo podjetja z inovativnimi in kvalitetnimi izdelki. Vi imate široko mrežo kontaktov v različnih panogah v Sloveniji in regiji ter vas zanima sodelovanje z avstrijskimi podjetji. Izkoristite priložnost in se udeležite brezplačnega 1. poslovnega srečanja trgovskih agentov, ki ga Advantage Austria in Združenje trgovskih agentov Slovenije organizirata 5. novembra 2013, ob 13. uri, v hotelu Plaza v Ljubljani. V okviru prireditve bodo potekali neposredni B2B pogovori, ki Vam bodo nudili možnost stopiti v kontakt in navezati poslovne stike z avstrijskimi podjetji.

Dodatni podatki o avstrijskih podjetjih, ki bodo prisotna na srečanju so objavljeni na spletni strani Advantage Austria. Seznam se dopolnjuje, saj je zbiranje prijav v teku. 

Trgovske agente, ki želite navezati stik s podjetji iz Avstrije prosimo, da se nam predhodno javite in nam sporočite, iz katerih dejavnosti so za vas zanimivi proizvodi, da bomo skupaj z Advantage Austrija poskušali najti ustrezne poslovne partnerje za vas.  Vaša povpraševanja pričakujemo na naslov ptz@gzs.si.

                                                                            

 

 

Fotogalerija