Združenje trgovskih agentov Slovenije

Novice


Arhiv: IUCAB Mednarodno združenje trgovskih agentov podelilo letos nagrado slovenskemu podjetju IDENTIKS d.o.o.

Evropsko združenje trgovskih agentov (IUCAB) je med 12. in 14. junijem imelo srečanje vseh delegatov prvič v Sloveniji, v organizaciji  GZS-Podjetniško trgovske zbornice. V okviru srečanja je vsako leto podeljena tudi prestižna nagrada George Hayward Award, ki je bila letos podeljena prvič v Sloveniji podjetju lastnici podjetja ga. Jasni Triller iz podjetja Identiks, d.o.o.
 
V utemeljitvi so med drugim zapisali, da je Trillerjeva izbrana, ker v teh težkih gospodarskih razmerah deluje s svojim dokaj mladim podjetjem izjemno prodorno, uvaja nove produkte in dosega konstantno rast poslovanja. Poslovni koncept podjetja IDentiks kartični sistemi je izvedba celostnih rešitev za IDentifikacijo
s poudarkom na PVC karticah. Poslujemjo že od začetka leta 2005 in beležijo konstantno rast poslovanja. Specializirani so za dobavo in potisk vseh vrst PVC kartic (kartice zvestobe, darilne in klubske kartice, študentske in dijaške izkaznice,…), kot tudi različnih tipov  (navadne, z magnetno stezo, črtno kodo, kontaktnim ali brezkontaktnim čipom).
 
Združenje trgovskih agentov Slovenije (ZTAS) je njeni ekipi tokrat zaupalo izdelavo akreditacij za tuje in slovenske udeležence ter celotno registracijo.
 
Združenje trgovskih agentov Slovenije je sicer postalo leta 2012 polnopravni član Mednarodnega združenja trgovskih agentov IUCAB. Vsako leto razglasijo prejemnika nagrade »IUCAB International Agent of the Year George Hayward Award«.
 

 

Fotogalerija