Združenje trgovskih agentov Slovenije ARRA

Novice


Arhiv: 1. FMCG konferenca revije InStore

Po uspešno organizirani prvi marketinški konferenci 10. aprila v beograjskem hotelu Hyatt vas InStore vabi še na prvo konferenco o trgovinskem sektorju v regiji, ki bo 25. novembra v hotelu Crowne Plaza v Beogradu.

Z zgodnjo prijavo do 1. novembra boste upravičeni do popusta v višini 32 % in cene 129 evrov, možni pa so tudi posebni popusti za skupinske prijave do 23. novembra.

Za več informacij o kotizaciji in programu, ki je že znan in s številnimi uglednimi imeni, pošljite e-mail Mirjani Ivanković na office@instore.rs.

Spletna stran www.fmcg-summit.rs predstavlja, da bodo ob celodnevnem programu na sporedu večna, a hkrati aktualna vprašanja, ki "mučijo" trgovce, proizvajalce in dobavitelje: pogajanja, knjiženja, podpisovanje pogodb, promocije.

Stare teme, obdelane iz novega zornega kota, s predlogi in rešitvami. Hkrati vam bomo ponudili primere dobrih praks podjetij, ki uspešno sodelujejo s svojimi partnerji, potekala pa bodo tudi raziskovanja o izzivih, s katerimi se soočajo trgovci in proizvajalci zaradi sprememb nakupnih navad potrošnikov.

Gostili bomo številne predavatelje iz regije, potekale bodo okrogle mize s posebnimi gosti. Če želite prisostvovati 1. konferenci o blagu široke porabe v organizaciji edine regionalne trgovinske revije in izvedeti še marsikaj drugega, vas pričakujemo konec novembra v Beogradu.

Naj omenimo le nekatere med uglednimi predavatelji, ki bodo predavali o smernicah trgovine v regiji.

To so sama znana imena, direktorice in direktorji uglednih podjetij, kot so: Aleksandar Marković, Marijana Agić-Molnar, Davorka Biondić, Vladica Vasić, Aleksandar Simić, Momčilo Radovanović, G. Živković, Srečko Debelak, Kosta Greci, Stevan Cvetković itd.

 

Moderator okrogle mize bo Milan Ćulibrk, glavni in odgovorni urednik NiN-a, njegovi sogovorniki pa: Roberto Mancuso, CEO Metro C&C Srbija, Matjaž Vodopivec, glavni direktor poslovnega področja Slano in sladko v Skupini Atlantic, in Miroslav Miletić, generalni direktor Bambija.

Fotogalerija