Združenje trgovskih agentov Slovenije ARRA

Platforma za povezovanje trgovskih agentov / proizvajalcev

Združenje trgovskih agentov Slovenije (ZTAS), ki je organizirano v okviru GZS-Podjetniško trgovske zbornice se je povezalo v mednarodno IUCAB B2B platformo ki je vodilna mednarodna platforma za prodajo in distribucijo. 

 

Omogoča povezovanje trgovskih agentov in proizvodnih podjetij v več kot 20-ih državah sveta (Avstriji, Nemčiji, Švici, Angliji, Nizozemski, švedski, Finski, Danski, Španiji, Italiji, Rusiji.....). Predstavlja vir podatkov, ki proizvajalcem omogoča iskanje trgovskih agentov in trgovskim agentom iskanje novih dobaviteljev.

Trgovskim agentom, ki so člani Združenja trgovskih agentov pri GZS-PTZ omogočamo, da se v platformo  IUCAB B2B platform Southeast Europeki je del platforme come-into contact.com, vpišete brezplačno.

 

Z vpisom v bazo trgovskih agentov v okviru platforme IUCAB B2B platform Southeast Europe boste:

  1. prejemali ponudbe/povpraševanja, ki ustrezajo vašemu profilu na vaš e-naslov že tri dni pred javno objavo na platformi,
  2. pregledovali ponudbe in objavljali oglase v okviru platforme IUCAB B2B platform Southeast Europe s 50% popustom,
  3. omogočili proizvodnim podjetjem, da vas najdejo in si ustvarili nove poslovne priložnosti.

 

Proizvodna podjetja lahko v mednarodni IUCAB B2B platformi:

  • iščejo trgovske agente v platformah za posamezna območja/države (med:744 agenti iz Avstrije; 1247 agenti iz Finske, Danske, Norveške in Švedske; 2137 agenti iz Francije; 6372 agenti iz Nemčije; 244 agenti iz Španije……
  • objavljajo oglase, ki jih tri dni pred javno objavo v spletni platformi prejmejo v svoje e-nabiralnike trgovski agenti, ki so registrirani v platformo. Glede na vaše podatke iz oglasa (o dejavnosti, vrsti izdelkov, ciljnih strankah….) prejmejo vaše povpraševanje trgovski agenti, ki imajo izkušnje s prodajo in distribucijo podobnih izdelkov/storitev.

 

Kontakt za dodatne informacije: ptz@gzs.si; T: 01 58 98 335

 

Pri vpisovanju si lahko pomagate z navodili za vpis: SLO        EN