Združenje trgovskih agentov Slovenije ARRA

Ugodnosti članov Združenja trgovskih agentov Slovenije (ZTAS)


GZS-Podjetniško trgovska zbornica svojim članom nudi različne storitve. 

Članom Združenja trgovskih agentov Slovenije (ZTAS), ki je organizirano v okviru GZS-podjetniško trgovske zbornice pa nudi še dodatne ugodnosti v povezavi z storitvami, ki jih lahko ponudi kot članica mednarodnega združenja trgovskih agentov IUCAB.

Poleg učinkovitega zastopanja trgovskih agentov na nivoju Evropske unije in nudenja pravne pomoči vsem svojim članom, IUCAB razvija storitve, ki članom omogočajo koristi na različnih področjih. Razvili so člansko kartico, ki trgovskim agentom omogoča:

  • ugodnosti pri obiskih sejmov v tujini,
  • možnosti dostopa do pravne pomoči pod posebnimi pogoji,
  • možnost dostopa do prostorov za sestanke,
  • prejemanje obvestil in vabil na srečanja IUCAB in B2B srečanja.

Evropska IUCAB identifikacijska kartica izkazuje, da ste član združenja, ki je del mednarodne mreže trgovskih agentov IUCAB in vam omogoča koriščenje navedenih ugodnosti, ki se bodo s časom še dopolnjevale. Ker ste član Združenja trgovskih agentov Slovenije, ki je del mednarodne mreže IUCAB imate možnost, da navedene ugodnosti koristite tudi vi. Če želite pridobiti kartico nam pišite na naslov ptz@gzs.si.

Obenem vas obveščamo, da lahko iz naslova članstva koristite tudi naslednje ugodnosti:

1.     Do 20% popust na najem vozil pri podjetju Sixt rent a Car. Vozila lahko rezervirate preko online prijave. Popust se obračuna ob rezervaciji vozila z vnosom Uporabniškega imena in gesla.

2.     15% popust za hotelske namestitve v več kot 100.000 hotelih po svetu, ki ga uveljavite ob rezervaciji hotela.

Za dostop do uporabniškega imena in gesla oziroma skupne platforme za rezervacijo hotelskih nastanitev nam pišite na ptz@gzs.si, oziroma sledite navodilu v prilogi.